Ексклюзиви
пʼятниця, 28 лютого 2014 16:14

Янукович не знає, чи Путін вважає його президентом

Янукович не знає, чи Путін вважає його президентом

Віктор Янукович не бажає відповідати на питання, що стосуються Гаазького трибуналу та не знає, чи в Росії вважають його легітимним президентом.

Про це йшлося на прес-конференції за його участю у Ростові-на-Дону.

На запитання журналіста, чи готовий Янукович здатися у разі розслідування в Гаазі, він заявив про проведення "незалежного розслідування".

"Що стосується Гааги,я висловлю свою точку зору. Спочатку має пройти незалежне розслідування за участю влади і опозиції в Ради Європи. Після незалежного розслідування можна буде говорити в судах. Я надаю перевагу не відповідати на такі питання. Я впевнений в тому, що пройде час і восторжествує правда. І правду будуть знати всі по багатьом питанням".

На питання, чи визнає керівництво Росії його легітимність як діючого президента Україгни Янукович відповів: "Я законно обраний президент України, якого обрано на вільних виборах. У мене не було зустрічі з Володимиром Путіним. Як тільки в мене відбудеться ця зустріч, я зрозумію його відношення і напевно в нас буде дискусія про ситуацію, яка склалась".

Зараз ви читаєте новину «Янукович не знає, чи Путін вважає його президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути