середа, 21 грудня 2011 15:58

Янукович не вважає самоціллю звільнення міністрів

Янукович не вважає самоціллю звільнення міністрів

На підсумковій прес-конференції у Києві президент Віктор Янукович не зізнався, які плануються кадрові ротації в уряді. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович визнав прорахунки влади і лякає жорстким контролем

За словами президента, наразі у нього є плани зробити деякі кадрові зміни. "Вони будуть тоді, коли прийде час. Але це не самоціль. Самоціль – це покращення ефективності системи влади в цілому і окремих її напрямків. Там, де вже є необхідність, де це питання назріло, рішення будуть прийматися негайно. Але коли у людини на дистанції відкривається друге дихання, треба дати їй можливість. Хай спробує. Можливо, буде чемпіоном", - зазначив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розповів, як йому важко живеться

Він зауважив, що має великий досвід управління різного рівня. "Але я завжди пам'ятав про свою відповідальність за результати будь-якої роботи, які досягають живі люди. Їх ефективність впливає на колективний результат роботи. Тому інколи робота однієї людини марнує роботу великих колективів. На жаль, такі випадки в нас є. Але я пам'ятаю і про те, що за одного битого двох небитих дають – є таке прислів'я. Ми не жаліємо нікого. Я намагаюся бути справедливим", - наголосив президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не вважає самоціллю звільнення міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути