вівторок, 08 червня 2010 12:21

Янукович не поїде з Межигір'я?

Янукович не поїде з Межигір'я?

В Адміністрації президента України ходять чутки, що в кінці червня Віктор Янукович переїде до столичної резиденції на вул. Липській, 4.

За словами одного з радників президента сказав пресі, що у резиденції зараз на другому поверсі йде ремонт. Там наче буде робочий кабінет і спальня президента.

У свою чергу слюсар, який працює у будинку на Липській, 4 категорично спростував цю інформацію.

"Немає у нас ніякого ремонту, - розповів слюсар Михайло, який працює на Липській, 4 з 1980 року. - Якщо десь обвалилась штукатурка, звичайно, її підмазують. Але це ж не те. Резиденція не підходить президенту як житло. Тут треба було б все переробити, починаючи з заміни даху. Я вже не кажу, як тут шумно, і скільки кожен день їздить машин", - заявив він.

Слюсар зазначив, що останнім часом до резиденції приїжджає мало делегацій. Найбільше гостей бувало тут за часів президентства Леоніда Кучми.

Нагадаємо, що кілька місяців тому заступник голови Адміністрації  президента  Ганна Герман сказала, що така можливість розглядається, щоб кортеж глави держави не змушував киян стояти в заторах. Зараз вона запевняє, що не володіє інформацією щодо його переїзду.

Російський президент Дмитро Медведєв під час свого візиту до Києва не зупинявся на Липській, хоча у пресі повідомлялось, що ночував саме там.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович не поїде з Межигір'я?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути