субота, 03 серпня 2013 14:20

Янукович не розуміє, як можна "не брати" - Корчинський

Янукович не розуміє, як можна "не брати" - Корчинський
Дмитро Корчинський Фото: real-politics.org

Життєвий досвід президента Віктора Януковича переконує, що українців не треба боятися. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Він довгий час був начальником на Донбасі й бачив, що люди — вівці. Потім подивився, як вони у великій кількості зібралися на Майдані, однак не спалили жодного кіоска, не штурмували Адміністрацію президента, не поламали ноги ні одному міліціонеру", - зауважив він.

На його думку, Янукович не розуміє - що таке держава, нація, історична місія.

"Янукович не розмірковує над цим, у нього нема ідеалів. Маємо справу з маленькою людиною, яка пливе за течією історичних обставин. Янукович, зокрема, не розуміє, як можна "не брати". Коли в Польщі прийшли до влади брати Качинські — вони не крали. Через півроку можна було зайти до кабінету чиновника, спробувати подарувати коробку цукерок. Той вибігав із кабінету і кликав людей, аби ті засвідчили, що він — не взяв. У нас викоріниться корупція, якщо до влади прийдуть такі, як брати Качинські чи Саакашвілі в Грузії. Серед наших політиків подібних немає", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не розуміє, як можна "не брати" - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

179

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути