пʼятниця, 02 жовтня 2009 14:12

Янукович не хоче підтримувати мера-"засранця"

Янукович не хоче підтримувати мера-"засранця"

Партія регіонів більше не має наміру підтримувати на виборах мера Сімферополя нинішнього градоначальника Геннадія Бабенка.

Про це достатньо недвозначно заявив лідер "біло-блакитних" Віктор Янукович, що побував минулого тижня в Криму. "Не підтримуватиму, і я про це публічно скажу сьогодні на телебаченні, сьогодні скажу, що цього засранця підтримувати не буду", - заявив глава ПР, спілкуючись з журналістами.

Аж до недавнього часу представники керівництва ПР уникали чіткої відповіді на питання про те, чи будуть вони підтримувати і надалі на виборах скандального мера Сімферополя Геннадія Бабенка.

Два тижні тому замголови ПР, куратор Криму по партійній лінії Василь Джарти заявив, що "біло-блакитні" підтримають кандидатуру нинішнього градоначальника кримської столиці.

Міліція звинувачує Бабенка, зокрема, в незаконному привласненні грошових премій (собі він виписав 161 тис гривень преміальних).

"Якщо він чистий перед партією, якщо є рейтинг, який дозволить партії перемогти на майбутніх виборах, то ми підтримуватимемо", - сказав Джарти.

При цьому він підкреслив, що, якщо стосовно Геннадія Бабенка буде порушено кримінальну справу і в судовому порядку буде доведена провина, то "йому не бути в рядах партії".

Сам Бабенко поки не коментував гучну заяву свого партійного шефа.

Раніше колишній голова Кримської організації Партії регіонів, народний депутат Василь Кисельов, згодом вигнаний з лав регіоналів, марно намагався переконати партійне керівництво в тому, що міського голову Сімферополя Геннадію Бабенку потрібно позбавити партквитка.

Саме за ініціативою Кисельова 9 лютого на засіданні політради Кримської республіканської організації Партії регіонів було прийнято рішення про виключення Бабенка з лав регіоналів.

Проте пізніше президія політичної ради ПР прийняла рішення відновити в партії сімферопольського мера.

Обком

Зараз ви читаєте новину «Янукович не хоче підтримувати мера-"засранця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути