понеділок, 01 лютого 2010 11:41

Янукович не бив Герман в обличчя

Янукович не бив Герман в обличчя

"Регіоналка" Ганна Герман заперечує ймовірний конфлікт між нею та Віктором Януковичем. Про це вона сказала у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Нагадаємо, у неділю, 31 січня на RUpor`а з"явилася інформація про те, що нібито Янукович посварився з Герман і вдарив її в обличчя.

Такі повідомлення Герман називає провокацією та чорними технологіями штабу Тимошенко.

"Це чорні технології Тимошенко. Намагання дискредитувати нас, показати, що між нами є якісь конфлікти, розбіжності", - сказала "регіоналка".

За її словами, починаючи з 2004 року у ПР намагаються вчинити розкол, протиставити одних членів партії проти інших. "Але це нікому не вдалося", - зазначила Герман.

"І ніхто ніколи не зможе налаштувати мене проти Віктора Януковича, тому що я вважаю, що це видатна особистість в історії України. І мрії Тимошенко про те, що в нас може бути будь-який конфлікт на жаль не здійсняться", - наголосила "регіоналка".

За словами Герман, подібні чутки розповсюджують журналісти, які працюють на замовлення штабу Тимошенко.

"Це непрофесійні платні журналісти. Журналісти, які працюють на замовлення, які працюють з указки штабу Тимошенко. Той, хто опублікував цю інформацію, принаймі міг би мені передзвонити. Але їм не потрібна правда. Їм потрібна брудна технологія і чорна брехня", - зазначила Герман.

Нагадаємо, що у неділю, 31 січня Rupor`а надрукував інформацію про побиття Ганни Герман лідером ПР Віктором Януковичем. Мовляв Герман вивела Януковича з себе тим, що розкритикувала його за помилку з "великим українським поетом" Антоном Чеховим.

Також нібито "регіоналка" категорично відмовилася брати участь в теледебатах з Юлією Тимошенко замість Януковича, на чому наполягають в Секретаріаті президента, а також американські радники ПР.

Після цього, як пише Rupor`а, Янукович нецензурно вилаявся та накинувся на Герман з кулаками - "наніс удар у верхню частину обличчя, через що вона втратила рівновагу і впала".

Зараз ви читаєте новину «Янукович не бив Герман в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

324

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути