пʼятниця, 18 жовтня 2013 00:11

Янукович намагається імітувати вирішення "питання Тимошенко" - Аваков

Янукович намагається імітувати вирішення "питання Тимошенко" - Аваков
Арсен Аваков. Фото: avakov.com

Президент України Віктор Янукович, говорячи про готовність підписати закон, який дозволяє екс-прем'єру Юлії Тимошенко виїхати на лікування за кордон, в разі прийняття його парламентом, намагається імітувати вирішення "питання Тимошенко", вважає заступник голови фракції "Батьківщина" у ВР Арсен Аваков.

"Спроба Януковича знову, далеко не в перший раз за останні два роки кивати на парламент і не вирішувати питання по суті - черговий жульнический маневр з серії "Як ошукати довірливих європейців". Спроба не робити, а імітувати. Діяти за принципом "пролізе - не пролізе", - написав Аваков на своїй сторінці в Facebook.

На думку політика, якщо такий законопроект буде розроблений і прийнятий депутатами від Партії регіонів і комуністами, то "закон буде такий, що і ЮВ, і опозицію гуманніше буде розстріляти відразу після голосування".

В Україні достатньо законодавчих актів і процедур, щоб звільнити і направити на лікування Тимошенко.

"Батьківщина" про це говорить кожен день в останні тижні. Арсеній Яценюк багаторазово з посиланням на пункти законів і процедури говорив, у тому числі з трибуни парламенту: у Януковича вистачає повноважень на такі дії. Ми вимагаємо вирішити питання припинення політичних репресій в Україні в цілому, і справи Тимошенко зокрема - не як примха, а як останній крок на шляху до підписання асоціації з Європейським союзом. Свої кроки компромісів і поступок на цьому важкому шляху - і опозиція, і Юлія Тимошенко особисто вже зробили. Справа за нинішньою владою на чолі з Януковичем. І європейці і ми в опозиції будемо послідовні і тверді у ці вирішальні дні! Ми вимагаємо і будемо твердо стояти на своєму - рішення, а не імітація!", - підсумовує Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Янукович намагається імітувати вирішення "питання Тимошенко" - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути