четвер, 27 жовтня 2011 13:23

Янукович наказав створити спецраду для захисту прав дитини

Янукович наказав створити спецраду для захисту прав дитини

В Україні буде створено спеціальну громадську раду, яка займатиметься захистом прав дитини.

Про це під час Всеукраїнської наради з питань захисту прав дитини, яка відбулась в Українському домі у Києві, заявив президент Віктор Янукович.

Зокрема, підсумовуючи проведення заходу, Янукович зауважив, що у сфері захисту прав дитини у влади та громадських організацій України вже є необхідний досвід.

"Але нам потрібні додаткові механізми для подальшого руху і конкретних дій. Ми розуміємо, що треба усе систематизувати", - підкреслив президент.

За його словами, він дав доручення уповноваженому президентом з прав дитини Юрію Павленку, щоб той разом з Кабміном та Міністерством соціальної політики розробив необхідні документи для діяльності спеціальної громадської ради.

"Цій організації ми надамо законодавчі права. А далі справа буде за нардепами та президентом. Кожна дитина має отримати гарантію захисту своїх прав від сільського голови до глави держави", - зауважив Янукович.

Він пообіцяв відреагувати на запити учасників наради і підписати укази та розпорядження, необхідні для посилення впливу громадських організацій на вирішення дитячих проблем.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав створити спецраду для захисту прав дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути