пʼятниця, 20 грудня 2013 15:06

Янукович наказав міліції "вивчити урок" Євромайдану

Янукович наказав міліції "вивчити урок" Євромайдану
Віктор Янукович Фото: president.gov.ua

Президент України Віктор Янукович привітав особовий склад органів внутрішніх справ із професійним святом - Днем міліції.

Про це повідомляє прес-служба президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка показав відео "з Євромайдану", зняте три роки тому - Жданов

Він наголосив, що, зі свого боку, керівництво держави буде вживати всіх можливих заходів для покращення матеріального забезпечення правоохоронців, їхнього соціального захисту. "Доручаю Уряду забезпечити подальше покращання матеріально-технічного та грошового забезпечення органів внутрішніх справ", - наголосив він.

Янукович висловив співчуття всім, хто постраждав під час масових акцій. "Ми повинні вивчити цей урок", - зауважив він. Глава держави подякував усім, хто зараз несе службу з охорони громадського порядку і "жодним чином не піддається на будь-які провокації".

За його словами, останні події у державі ще раз підтвердили, що реформа правоохоронних органів, міліції не тільки назріла, а й потребує негайної активізації. "Визначаю це пріоритетом у роботі Міністерства внутрішніх справ на наступний рік", - зазначив Президент.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав міліції "вивчити урок" Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути