понеділок, 24 жовтня 2011 19:30

Янукович надав гуманітарну допомогу Туреччині

Янукович надав гуманітарну допомогу Туреччині

Президент України Віктор Янукович підписав указ № 1002/2011 "Про надання гуманітарної допомоги Турецькій Республіці".

"З метою сприяння в подоланні наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в Турецькій Республіці внаслідок землетрусу, та відповідно до статті 10 Закону України "Про гуманітарну допомогу" постановляю: надати гуманітарну допомогу Турецькій Республіці. Кабінету Міністрів України забезпечити надання гуманітарної допомоги Турецькій Республіці", - йдеться в документі.

Нагадаємо, землетрус в Туреччині почався в неділю о 13:41 за місцевим часом. Перший поштовх магнітудою 7,2 стався на глибині 20 км, а його епіцентр був розташований в 16 км на північний схід від міста Ван, центру однойменної провінції. За ним пішла серія потужних повторних поштовхів магнітудою до 6.

Щонайменше 260 людей загинули під час землетрусу, більше тисячі були поранені і сотні людей вважаються зниклими без вести в містах Ван і Еркіс.

Їх шукають за допомогою спеціальних собак-шукачів. На території міст встановлені намети, польові шпиталі і кухні, де люди, що залишилися без даху над головою, можуть знайти їжу і притулок.

Зараз ви читаєте новину «Янукович надав гуманітарну допомогу Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути