Ексклюзиви
понеділок, 05 липня 2010 09:27

Янукович - молодший виграв перегони на "Бегемоті" (ФОТО)
6

Син Президента України Віктор Янукович-молодший виграв змагання серед гонщиків по бездоріжжю — Кубок Федерації автомобілістів України з трофі-рейдів "АТЛ-трофі 2010", що відбулись в Київській області.

Змагалися 114 команд з України та Білорусі. Маршрут проходив важкопрохідними лісовими дорогами в районі сіл Ясногородка, Глібовка, Казаровичи, до того ж його ускладнила і погода: зливи перетворили грунт на брудне місиво.

Янукович-молодший змагався в категорії "TR-3" (спеціально підготовлені позашляховики). Син Президента брав участь в перегонах не на своєму старому джипі Wrangler (який зламався минулого року, через що він посів тоді в перегонах 15 місце), а на "Бегемоті" — так Янукович ласкаво називає джип "Мерседес" G230.

У нагороду за перемогу йому вручили кубок і комплект шин, після чого переможці влаштували один одному душ з шампанського.

Свої сили в перегонах також спробували народний депутат (фракція НУНС) Микола Катеринчук, колишній зять Кучми Ігор Франчук і депутат Київради Олексій Резников.

Син Президента Віктор Янукович-молодший в квітні виграв перший етап Кубку України з трофі-рейду (перегони по бездоріжжю), що відбувся у Волчанському районі Харківської області.

За матеріалами "Сегодня" Фото: Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Янукович - молодший виграв перегони на "Бегемоті" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути