Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2012 14:47

Спецтема: Осінь-2012

Янукович краще б сфотографувався з Найємом і Притулою - Нємцов

Янукович краще б сфотографувався з Найємом і Притулою - Нємцов

Віктор Янукович вчинив немудро, не звернувши увагу на затримання журналістів під час свого виступу на Всесвітньому газетному конгресі у Києві.

Таку думку висловив російський опозиційний політик співголова партії "Парнас" Борис Нємцов. Нагадаємо, на зустрічі газетярів з усього світу в понеділок українські журналісти розгорнули плакати з закликами не згортати в країні свободу слова. На сцені якраз виступав український президент. Охорона накинулась на журналістів, у кількох плакати висмикнули з рук. Янукович не відірвався від читання вітального слова з листочка.

- Дарма він так. Навпаки, він міг це все на свою користь обернути, - заявив Нємцов. - Сказати: "От бачите, кажуть, що в нас цензура. І ось вони проти мене виступають - а я вважаю, що вони наші українські громадяни, і я їх дуже люблю й поважаю". Сфотографуватися міг би з ними - Я часто так роблю з "нашистами".

- У нас також був всесвітній конгрес преси, він відбувався у Кремлі, - згадав політик. - І там журналіст Роман Доброхотов під час виступу Путіна піднявся й щось вигукнув: "Дотримуйтесь конституції!" чи "Геть цензуру!" На нього одразу накинувся натовп охоронців, скрутили й вивели. Але хитрий Путін, коли того вже вивели, сказав: "Дарма вони так із ним". Ось і різниця між Януковичем та Путіним.

Борис Нємцов відвідав Київ з метою презентувати доповідь про стиль життя Володимира Путіна. За складеною ним доповіддю, в розпорядженні російського президента 20 резиденцій, 4 яхти, 47 літаків чи гелікоптерів, близько семисот автомобілей на балансі спеціального державного підприємства.

Відео у цій новині є частиною відеопроекту "Двадцять друга осінь", над яким працюють журналісти Gazeta.ua. Його мета - на тлі виборів показати, чим живе українське суспільство, до чого прагне і чого зараз у силах досягти.

Зараз ви читаєте новину «Янукович краще б сфотографувався з Найємом і Притулою - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути