вівторок, 30 березня 2010 09:35

Янукович і Азаров переговорили про підвищення зарплат та повернення боргів

Янукович і Азаров переговорили про підвищення зарплат та повернення боргів

Президент Віктор Янукович доручив прем"єр-міністру Миколі Азарову визначити конкретні терміни, коли уряд почне виплачувати громадянам підвищені зарплати і пенсії, повідомили у прес-службі глави держави.

Окрім того, Янукович доручив Азарову визначитись із терміном щодо повернення людям боргів, що "дісталися новій владі від уряду Юлії Тимошенко у контексті виконання Закону України "Про встановлення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати". Прем"єр відповів, що кошти на це закладені в проекті бюджету –2010.

На зустрічі з прем"єром Янукович також наголосив, що планує провести велику нараду з питань агропромислового комплексу. За словами Януковича, "вона зараз як ніколи актуальна, тому що весняні польові роботи вже почалися. Тож я хотів би, щоб ми якнайшвидше розв"язали ці питання, оскільки селяни очікують сьогодні від нас саме на це".

Серед найважливіших завдань президент назвав опрацювання проекту бюджету, а також питання ПДВ. Віктор Янукович доручив уряду підготувати пропозиції, як зробити адміністрування цього податку прозорим і викорінити корупцію.

"Найголовніше – щоб держава своєчасно повертала ПДВ товаровиробнику, – підкреслив глава держави. – Вони цього чекають уже давно. Ми знаємо, що цей податок корумпований, і, безумовно, це питання треба вирішувати. Хотів би, що ми з вами його конкретизували якомога швидше".

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Азаров переговорили про підвищення зарплат та повернення боргів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути