Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2011 17:01

Янукович хоче прискорено оновити Україну

Янукович хоче прискорено оновити Україну

Київ повинен стати прикладом модернізації для всієї України.

Про це заявив президент України Віктор Янукович під час презентації стратегії розвитку столиці до 2025 року, передає прес-служба глави держави.

"Порядок в країні починається зі столиці, і від того, наскільки ефективно будуть проведені зміни в Києві, буде залежати успіх модернізації у всій Україні. Тому розвиток столиці, приведення її в порядок і оновлення є справою, без перебільшення, загальнодержавного значення", - сказав глава держави.

За його словами, столиця є значно біднішою за аналогічні міста східно-європейських країн.

"Тому першочерговим орієнтиром для Києва має стати вирівнювання стартових умов з нашими близькими, напевно, і далекими сусідами", - підкреслив він.

При цьому глава держави додав, що Україні "необхідний прискорений розвиток, широкомасштабне оновлення, яке повинно стосуватися всіх сфер життєдіяльності" і підкреслив, що провідну роль в цьому процесі повинні грати великі українські міста, в першу чергу, Київ.

Говорячи про стратегію розвитку Києва, глава держави підкреслив, що всі дії влади мають бути прозорими для населення і доручив розробити програму інформування населення про всі проекти, а також удосконалити існуючий порядок громадського обговорення та прийняття будь-якого рішення з будівництва в столиці.

"Все, що відбувається в Києві, має бути прозорим для киян. Все, що робиться в Києві, має бути схвалено киянами. Все, що буде зроблене, повинне приносити користь киянам, його столиці і всієї України", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче прискорено оновити Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути