четвер, 21 жовтня 2010 18:44

Янукович хоче звільнити Азарова руками опозиції?

Янукович хоче звільнити Азарова руками опозиції?
Народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор підписався під списком парламентарів, які ініціюють відставку уряду. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Хто ще підписався із нашої фракції, я не в курсі. До мене підійшли колеги із БЮТ, пояснили, що до чого, і я свідомо поставив підпис. Бо вважаю, що такий уряд має піти у відставку. Чого вартий один Табачник. Уряд мав би розуміти, що серед них є людина, яка його компрометує і знищує Україну", - зауважив депутат.

Кендзьор розуміє, що цей збір підписів - "холостий постріл". "Але все ж це прояв позиції. Хоча влада ніяк не відреагує на таку подію. Бо вони розуміють, що 226 голосів у опозиції для голосування немає", - додав він.

"Можливий варіант, що через деякий час Янукович руками опозиції звільнить уряд Азарова. Він у нас уже практикувався не один раз у сесійній залі. Є такий морально-психологічний момент: самому не хочеться відправляти у відставку близького друга і соратника. Це можна зробити через парламент. І зберегти порядне обличчя. Сказати Миколі Яновичу: "Бачите, який у нас поганий парламент – ні з того, ні з сього прийняв таке рішення". Цього лукавства в українській політиці більше, ніж достатньо", -наголосив "нунсівець".

Нагадаємо, фракція БЮТ планує в п'ятницю оприлюднити список народних депутатів, які підписалися під ініціативою щодо розгляду питання про відповідальність Кабінету міністрів.

Про це повідомив "бютівець" Сергій Соболєв. Він зауважив, що до збору підписів долучилася і фракція "Наша Україна – Народна самооборона".

"Вчора сталася гарна подія – представники фракції НУ-НС взяли у нас підписні листки. В той же час Соболєв відмовився назвати конкретну цифру підписів, які вже зібрано", - сказав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче звільнити Азарова руками опозиції?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути