пʼятниця, 18 червня 2010 09:45

Янукович хоче змінити головного розвідника

Янукович хоче змінити головного розвідника

У четвер, 17 червня, подав рапорт про відставку генерал-лейтенант, начальник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Віктор Гвоздь. Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

За даними видання, він написав рапорт після сигналу з адміністрації президента про те, що Верховний головнокомандувач бачить на цій посаді іншу фігуру.

Сам Віктор Гвоздь у коментарі виданню сказав, що поки не подавав у відставку. За словами глави ГУР, сьогодні він подав рапорт на лікувальну комісію, яка повинна вирішити, чи може він за станом здоров"я займати пост керівника управління розвідки.

Гвоздь також відзначив, що в разі відставки він не має наміру продовжувати роботу в Міноборони. "Для мене в Збройних силах іншої посади не існує", - відзначив він.

В той же час у Міністерстві оборони поки також не підтверджують дані про відставку Гвоздя. За словами директора департаменту преси та інформації відомства Ігоря Халівінського, він не має в своєму розпорядженні подібної інформації.

Віктор Гвоздь, якому в травні виповнився 51 рік, керує ГУР з 17 січня 2008 року.

Нагадаємо, в травні у відставку з поста начальника Генштабу подав генерал Іван Свида. За даними ЗМІ, на цей крок він пішов під тиском адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче змінити головного розвідника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути