неділя, 05 червня 2011 12:21

Янукович хоче оцінити землі Криму до кінця цього року

Янукович хоче оцінити землі Криму до кінця цього року

У Криму протягом 2011 року повинна бути завершена нормативно-грошова оцінка земель у населених пунктах.

Про це повідомило Головне управління інформаційної політики Ради міністрів Автономної республіки Крим з посиланням на заяву президента Віктора Януковича, зроблену ним за підсумками робочої поїздки до Криму 2-3 червня.

Минулого року голова держави доручив завершити проведення нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів автономії до 1 квітня 2011 року. Пізніше ці терміни були продовжені до 1 липня 2011 року.

За підсумками поїздки до Криму Янукович доручив протягом 2011-2012 років встановити межі територій та об'єктів природно-заповідного фонду півострова. Згідно з дорученням, ці території мають бути оформлені відповідними знаками та інформаційними матеріалами.

Також доручено нанести межі цих територій та об'єктів на відповідні планово-картографічні матеріали, а також виготовити та видати установам природно-заповідного фонду документи, що засвідчують право на передані їм земельні ділянки.

Крім цього, під час візиту президента до Криму було порушено питання, пов'язані з репатріантами.

Зокрема, на засіданні Ради регіонів у Ялті 3 червня було прийнято рішення рекомендувати Кабміну України і Раді міністрів Криму забезпечити продовження до 2015 року програми розселення та облаштування депортованих громадян. Ця програма стосується облаштування кримських татар та осіб інших національностей, що повернулися на проживання в Україну, їх адаптації та інтеграції в українське суспільство.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче оцінити землі Криму до кінця цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути