четвер, 28 квітня 2011 14:43

Янукович хоче нових підвищень тарифів на газ та електроенергію

Янукович хоче нових підвищень тарифів на газ та електроенергію

Президент України Віктор Янукович доручив Національній комісії регулювання електроенергетики прийняти в квітні і грудні 2011 року постанови про приведення тарифів на електроенергію для населення до економічно обгрунтованого рівня

Про це сказано в національному плані дій на 2011 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

Янукович доручив також доручив Національній комісії регулювання електроенергетики прийняти в листопаді 2011 року постанову про поетапне приведення цін на природний газ до економічно обгрунтованого рівня.

Глава держави також доручив Кабміну в червні скасувати постанову, що прирівнює тарифи на електроенергію для міського електротранспорту до тарифів для населення.

У свою чергу, НКРЕ протягом місяця після прийняття Кабміном такого рішення має скасувати свою постанову про компенсації обленерго втрат від постачання електроенергії підприємствам міського електротранспорту за пільговими цінами, передає прес-служба глави держави.

17 березня НКРЕ підвищила тарифи на електроенергію для населення на 15% з квітня. У січні НКРЕ підвищила тарифи для населення, яке щомісячно споживає понад 150 кВт-година електроенергії, а також понад 250 кВт-година (з електроплитами та / або електроопаленням) на 30% з 1 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче нових підвищень тарифів на газ та електроенергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути