понеділок, 24 січня 2011 14:26

Янукович хоче, аби його реформи відбились на кожному

Янукович хоче, аби його реформи відбились на кожному

Результатом проведення системних реформ має стати модернізація всіх сфер суспільного життя, комплексна модернізація України. Позитивний ефект від цього, конкретні результати реформ, які якісно відіб'ються на житті людей, має якнайшвидше відчути кожен громадянин.

Про це заявив президент України Віктор Янукович, виступаючи на засіданні Ради регіонів у Києві.

Як передає прес-служба глави держави, президент наголосив на тому, що влада поставила перед собою надзвичайно амбітне і складне завдання – провести системну модернізацію України, забезпечити її конкурентоздатність.

"Задля цього ми вже розробили і почали реалізацію цілого пакету економічних реформ: податкова та бюджетна реформи, дерегуляція бізнесу, реформа державної влади, пакет соціальних реформ. На часі – впровадження житлово-комунальної реформи, закладання основ глибокої структурної перебудови економіки, реформа сектору безпеки, інші напрямки", – уточнив він.

Крім того, до переліку реформаторських пріоритетів на 2011 рік політик запропонував віднести реформу моделі управління регіональним розвитком.

Янукович підкреслив важливість отримання якнайшвидшого соціально-економічного ефекту від реформ. За його словами, покращення життя внаслідок модернізації країни має відчути кожен громадянин.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович також вимагає від уряду і місцевих керівників зваженої політики у сфері формування тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім того, Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову створити Державний фонд регіонального розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче, аби його реформи відбились на кожному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути