середа, 12 травня 2010 09:13

Янукович готує послання Раді

Янукович готує послання Раді

Щорічне послання президента України повинне бути готове до початку червня - 100 днів з дня вступу на посаду Віктора Януковича.

Про це повідомив журналістів у вівторок в Києві глава адміністрації президента України Сергій Льовочкін, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, президент "в щоденному режимі" працює над посланням, яке повинне поставити "стратегічні і тактичні цілі".

Кажучи про підготовку програми реформ, Льовочкін повідомив, що протягом тижня повинне відбутися засідання Комітету реформ, на якому повинен бути представлений проект такої програми.

Він не погодився з неминучістю ухвалення в найближчому майбутньому непопулярних заходів, що стосуються, перш за все, підвищення цін на газ для населення.

"Харківські угоди з РФ дозволять Україні одержати перехідний період для стабілізації економічної ситуації, зростання доходів населення, що дозволить підготуватися до тих непопулярних заходів, які, можливо, доведеться робити в подальші роки", - сказав він.

"Шокові заходи президент використовувати не дозволить", - підкреслив Льовочкін.

Кажучи про переговори з МВФ, він нагадав, що в їх ході йдеться про підготовку нової програми, а не відновлення старої.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готує послання Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути