пʼятниця, 14 червня 2013 12:57

Янукович їде в Єнакієве, щоб сходити на могилу матері?

Янукович їде в Єнакієве, щоб сходити на могилу матері?
Фото: news.liga.net

Сьогодні під час візиту в Єнакієвому президент Віктор Янукович візьме участь у закладенні першої цеглини нової аглофабрики ПАТ "Єнакіївський металургійний завод".

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, журналісти доставлені до прес-центру "Єнакіївського металургійного заводу", однак їм не дозволять побачити президента, тому спостерігати за тим, що відбувається вони будуть з прес-центру.

14 червня Янукович відвідує Єнакієве з робочою поїздкою, де він збирається відвідати "Єнакіївський металургійний завод" та візьме участь у презентації проекту будівництва аглофабрики.

На її будівництво було виділено 3 мільярди гривень. Фабрика знаходиться в центрі міста, що на думку екологів, і є головним забруднювачем екології.

За неофіційною інформацією мета візиту глави держави полягає в тому, щоб відвідати три кладовища: Башковське (де похоронена його мати), Центрольне (де похоронений дядько Людмили Янукович і теща президента), і ще одне кладовище за межами міста.

Зараз ви читаєте новину «Янукович їде в Єнакієве, щоб сходити на могилу матері?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути