пʼятниця, 27 квітня 2012 17:24

Спецтема: Вибухи у Дніпропетровську

Янукович дав доручення - розслідування та безпеку у Дніпропетровську буде забезпечувати мало не весь Уряд

Янукович дав доручення - розслідування та безпеку у Дніпропетровську буде забезпечувати мало не весь Уряд
Фото: tsn.ua

Президент України Віктор Янукович видав доручення про заходи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки в Дніпропетровську.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема, генеральному прокурору Віктору Пшонці, голові СБУ Ігорю Калініну, главі МВС Віталію Захарченку він доручив терміново вжити вичерпних заходів щодо встановлення в найкоротші терміни осіб, винних у скоєнні злочинів, пов'язаних з вибухами в Дніпропетровську, притягненню їх до кримінальної відповідальності, для чого створити на чолі з генеральним прокурором України координаційний штаб для розслідування з виїздом на місце.

Прем'єр-міністру Миколі Азарову, віце-прем'єру Раїсі Богатирьовій, голові Дніпропетровської облдержадміністрації Олександру Вілкулу президент доручив вжити заходів щодо надання необхідної медичної допомоги постраждалим в результаті вибухів громадянам, подоланню наслідків вибухів, стабілізації ситуації, забезпечення громадського порядку в Дніпропетровську і особистої безпеки жителів, а також безперебійної роботи систем життєзабезпечення населення.

Главі СБУ та голові МВС також доручено вжити невідкладних скоординованих заходыв щодо попередження та запобігання будь-яких проявів злочинних дій, спрямованих на дестабілізацію ситуації в Дніпропетровську.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав доручення - розслідування та безпеку у Дніпропетровську буде забезпечувати мало не весь Уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути