субота, 11 січня 2014 14:22

"Антимайданівці" у Харкові збираються стояти дві доби
6

У Харкові сьогодні проходить Антимайдан біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Про це повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі".

Біля пам'ятника встановлена ​​сцена. Учасники Антимайдану стоять на пішохідній частині дороги вздовж вулиці Сумській - від пам'ятника Шевченка до площі Свободи.

За інформацією співробітників міліції, які забезпечують охорону громадського порядку, заявлений час мітингу - з 09:00 до 21:00. За словами активістів, стояти вони мають намір "дві доби".

Учасники мітингу тримають прапори України і Партії регіонів, а також плакати: "Євромайдану - ні. Так спокійного життя" , "Бюджет Майданом не наповнити", " Хочеш на Майдан - вали за Окружну". Мітингувальники очікують побачити на пікеті до 5 тисяч осіб.

Нагадаємо, біля пам'ятника Шевченку з початку грудня проходять акції харківського Євромайдана. Крім того, сьогодні в Харкові заплановано проведення першого форуму Євромайданів.

Зараз ви читаєте новину «"Антимайданівці" у Харкові збираються стояти дві доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути