четвер, 23 травня 2013 15:17

Олександра Лавриновича у Мін'юсті замінить Олена Лукаш - ЗМІ

Олександра Лавриновича у Мін'юсті замінить Олена Лукаш - ЗМІ
Лукаш замінить Лавриновича? Фото: segodnya.ua

Нинішній міністр юстиції Олександр Лавринович не зможе зберегти свою посаду, а також очолити Центральну виборчу комісію. Єдиною пропозицією його працевлаштування може бути керівництво у Вищій раді юстиції.

Про це "Главкому" повідомило джерело у Партії регіонів.

Як стверджує співрозмовник видання, рішення про звільнення Лавриновича з посади міністра вже прийнято на найвищому рівні.

Джерело відзначило, що Лавринович уже не розглядається в якості можливої ??заміни нинішньому главі Центральної виборчої комісії Володимиру Шаповалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Найбільш ймовірна кандидатура на посаду міністра юстиції – Олена Лукаш

Головним претендентом на пост нового Міністра юстиції джерело у ПР називає нинішнього міністра Кабінету міністрів Олену Лукаш.

Згідно з інформацією, замість Лавриновича керувати міністерством юстиції президент повинен призначити саме Лукаш, яка тривалий час працювала заступником глави Адміністрації Президента та його представником у Конституційному Суді. У другому уряді Миколи Азарова Лукаш обіймає посаду міністра Кабінету міністрів.

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Володимир Рибак подав кандидатуру Олександра Лавриновича на розгляд комітету з питань правосуддя для затвердження в якості претендента на членство у ВРЮ. Комітет підтримав цю пропозицію. Враховуючи, що міністр юстиції за посадою входить до складу у ВРЮ, стало зрозуміло, що незабаром він перестане бути членом Кабінету Міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Лавриновича у Мін'юсті замінить Олена Лукаш - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути