середа, 18 травня 2011 18:52

Зажерливі мартинюки не змусять мене замовкнути - Ляшко

Зажерливі мартинюки не змусять мене замовкнути - Ляшко

Народний депутат Олег Ляшко заявив першому віце-спікеру Верховної Ради, члену КПУ Адаму Мартинюку, що коли прийде до влади, то забере і зарплату, і "шарову" дачу у комуніста. За ці слова останній його нібито й штовхнув.

Про це Gazeta.ua повідомила прес-служба Ляшка.

"Сьогодні, під час розгляду законопроекту щодо матеріальної відповідальності роботодавця перед працівником за порушення строків виплати заробітної плати, я попросив у головуючого віце-спікера Адама Мартинюка слово для виступу. Оскільки законопроект – як, на жаль, більшість документів, які проходять через сесійну залу, розглядався за скороченою процедурою - за регламентом ВР я, як позафракційний депутат, не мав права на виступ під час його обговорення", - зазначив Ляшко.

Він розповів, як відвідав Прилуцький маслозавод, київське Спеціальне будівельно-ремонтне управління, на яких працівникам суттєво затримують зарплати.

"На жаль, таких підприємств по всій країні тисячі, а заборгованість з невиплати заробітної плати сягнула в Україні вже двох мільярдів гривень – показник кризових дев'яностих! Саме про цих людей, які разом зі своїми сім'ями сьогодні живуть впроголодь, я й хотів розповісти з трибуни Верховної Ради", - додав парламентарій.

Мартинюк відмовився дати йому слово.

Після цього Ляшко йому заявив: "Тобі не зрозуміти проблем цих людей, бо ти щомісяця отримуєш депутатську зарплату, живеш на державній дачі, не платиш ні за "комуналку", ні за медичне обслуговування, ні за проїзд у транспорті... Та коли я прийду до влади, я заберу і твою зарплату, і твою "шарову" дачу".

Після нібито цих слів перший віце-спікер накинувся на Ляшка, вхопив його за шию, "вочевидь, прагнучи вирвати кадик".

"Та скільки б Мартинюк і такі як він не намагалися наступити мені на горло - у них нічого не вийде. Я буду захищати усіх українців, які потребують моєї допомоги, бо... я для них остання надія.

І усі оті зажерливі мартинюки та інші "захисники народу" не зможуть примусити мене замовкнути", - запевнив Ляшко.

Нагадаємо, сьогодні перший віце-спікер ВР Адам Мартинюк та позафракційний нардеп Олег Ляшко побилися біля президії парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Зажерливі мартинюки не змусять мене замовкнути - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути