Ексклюзиви
вівторок, 07 травня 2019 12:35

Активіст запитав Зеленського про "регіоналів" і колаборантів

Активіст запитав Зеленського про "регіоналів" і колаборантів
Від позиції Зеленського залежить нацбезпека, каже активіст. Фото: Reuters

Новообраний президент Володимир Зеленський має дати чітку відповідь у ставленні до "регіоналів" і колаборантів. Про це у відеозверненні сказав активіст Сергій Стерненко.

"Шановний новообраний президенте. Коли ви йшли на цю високу посаду, то протиставляли себе старим політикам і казали, що ви політик нового типу. Але чомусь вашій перемозі найбільше зраділи саме так звані старі, якщо їх так можна називати, політики. Це Янукович, Азаров, Лукаш, Добкін, Шуфрич, Портнов та їм подібні.

Хотів би нагадати, що саме через цих людей ми свого часу були змушені виходити на Майдан. Саме завдяки цим людям відбулася анексія Криму та почалася окупація Донбасу і вони допомагали російським окупантам її реалізовувати. Зараз вони розповідають, що у них тепер все буде добре, що нарешті вони повернуться назад до влади.

У той же час ви абсолютно не коментуєте всі ці "крики радості" від зрадників України. Тому у мене запитання. Пане Зеленський, ви з ними чи з українським народом? Із тоталітарним минулим чи демократичним майбутнім? Як ви ставитесь до всіх цих "регіоналів", колаборантів і корупціонерів? Озвучте свою позицію, не відмовчуйтесь. Бо від цього залежить наше майбутнє та наша національна безпека", - звернувся активіст до нового президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуніст Симоненко розвів кремлівську пропаганду на телеканалі кума Путіна

У другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський на 48,77% випередив Петра Порошенка.

Про остаточні результати виборів ЦВК повідомила 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Активіст запитав Зеленського про "регіоналів" і колаборантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути