середа, 26 липня 2017 11:15

"Якщо Трамп признає наш Крим – піду на пенсію" – соцмережі іронічно сприйняли нові санкції США проти РФ

"Якщо Трамп признає наш Крим – піду на пенсію" – соцмережі іронічно сприйняли нові санкції США проти РФ
Більшість користувачів соціальних мереж сприйняли іронічно нові санкції США проти РФ. Фото: REUTERS

Користувачі соцмереж обговорюють голосування Сенату США щодо нових санкцій проти Росії. Більшість сприйняла їх іронічно. Про це повідомляє "Апостроф".

"З такими темпами скоро в Конгресі голосуватимуть як у Держдумі – одноманітно. Наближається момент, коли образливі визначення на адресу Обами перейдуть до нового господаря Білого дому", – написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Цимбалюк.

"У цьому ж акті міститься спеціальний параграф, що забороняє Трампу самостійно змінювати що-небудь у цих санкціях. Путін знову всіх переграв", – зазначив Костянтин Боровий.


"Враження таке, що США повинні були пройти випробування голубом миру Обамою і клоуном Трампом, щоб повною мірою відчути свою відповідальність за долю світу", – написав Карл Волох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США схвалив закон про нові санкції проти Росії

14 червня Сенат США більшістю голосів ухвалив законопроект, який запроваджує додаткові санкції проти Росії. Його особливість в тому, що президент США не зможе скасувати санкції або вивести з-під обмежень конкретних осіб особистим указом. Для будь-якого послаблення обмежень потрібно буде пройти через процедуру узгодження в Конгресі.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Трамп признає наш Крим – піду на пенсію" – соцмережі іронічно сприйняли нові санкції США проти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути