неділя, 19 січня 2014 14:25

"Якщо опозиція не визначиться з єдиним кандидатом, ми їдемо до Верховної Ради" - Автомайдан

"Якщо опозиція не визначиться з єдиним кандидатом, ми їдемо до Верховної Ради" - Автомайдан
Фото: gazeta.ua

Один з лідерів "Автомайдану", Сергій Коба, закликав опозицію визначитись із лідером сьогодні, під час Народного Віча, або люди йтимуть до Верховної Ради. Про це він сказав під час свого виступу на Майдані Незалежності.

"Я відчуваю те саме, що й ви зараз: у  нас є три лідери, які себе так називають, але вони не можуть взяти на себе відповідальність за народний спротив і назвати свого єдиного представника."

Коба попросив підняти руки тих, хто виступає за єдиного лідера спротиву. В абсолютній тиші люди проголосували за єдиного кандидата. В цей час мікрофон автомайданівця перестав працювати. Сергій Коба попросив увімкнути мікрофон.

"Ми стоїмо поруч з вами, ми не провокатори. Хтось повинен взяти на себе відповідальність - вийти і сказати. За тим ми і підемо", - додав Коба.

"Ми - Автомайдан, ми нікого не підтримуємо, але через півгодини поїдемо до Верховної Ради і будемо там стояти, доки депутати не відмінять той ганебний закон. Депутати України, ви маєте стати пліч-о-пліч зі своїм народом. Кожен депутат має прийти в сесійну залу, щоб відмінити цей закон. Вони хочуть нас посадити у тюрми. У опозиції є півгодини - якщо вони не визначать лідера, ми мирним шляхом - підемо і станемо навколо Верховної ради, всі, хто думає, так само як я, і не підемо звідти, поки закон не буде відмінено."

Зараз ви читаєте новину «"Якщо опозиція не визначиться з єдиним кандидатом, ми їдемо до Верховної Ради" - Автомайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути