Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2012 08:57

Якщо Кабмін пішов у відставку, бюджет розглядати не можна - Cac

Якщо Кабмін пішов у відставку, бюджет розглядати не можна - Cac

Сергій Сас, народний депутат від "БЮТ-Батьківщини", впевнений, що все, що відбувається з бюджетом - повне беззаконня.

"Ми отримали у вівторок вранці велику книжку на чотириста з гаком сторінок. Проаналізувати це все неможливо, оцінити неможливо - за даний час. Закон передбачає, що на ознайомлення з текстом депутатам дається чотири дні. Навіщо було обмежувати нас до дванадцятої години дня середи? Все робиться через коліно. Є ж Бюджетний кодекс, в регламенті є цілий розділ, який передбачає процедуру прийняття, є 96 стаття Конституції, яка визначає, коли має бути внесений проект закону про держбюджет. Все порушено!", - сказав він в коментарі "Главкому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покращення від Януковича завершилось — Павловський

"Чітко прописано: якщо Кабмін йде у відставку, припиняється процедура розгляду бюджету, якщо він своєчасно не внесений. Адже ще ввечері, напередодні його подання, коли вже кілька годин, як була прийнята відставка прем'єра, на сайті ВР проекту не було. Тобто треба було робити перерву, чекати, коли сформується уряд, і починати процедуру прийняття бюджету з чистого аркуша", - вважає Сас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді зареєстровано постанову про ухвалення бюджету вже новим складом

"Подання, перше, друге читання, прийняття в цілому. Немає жодних проблем. Бюджетний кодекс передбачає: якщо бюджет не прийнятий до початку року, то основні програми фінансуються державою по бюджету попереднього року першого кварталу", - сказав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Кабмін пішов у відставку, бюджет розглядати не можна - Cac». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути