вівторок, 05 травня 2020 09:20

"Як тільки виключимо, слідом побіжать 10-20" - Арахамія про те, чому з фракції не виганяють Дубінського з Бужанським

"Як тільки виключимо, слідом побіжать 10-20" - Арахамія про те, чому з фракції не виганяють Дубінського з Бужанським
Дубінський з Бужанським йшли у парламент від "Слуги народу" по округах.

У фракції "Слуга народу" дехто її розгойдує, чекаючи на виключення. Про це сказав голова фракції Давид Арахамія, коментуючи, чому не виключають нардепів Максима Бужанського та Олександра Дубінського.

"Насправді зараз багато хто розгойдує фракцію, чекаючи виключення. Як тільки ми виключимо одного або двох, слідом побіжать 10-15-20 із будь-яких причин.

А причину депутат легко вигадає: мовляв, не згоден з якимись політичними позиціями, тиснули на нього, а він завжди хотів інакше. В результаті у нас злетить монобільшість і ми змушені будемо йти з кимось у коаліцію", - сказав Арахамія в інтерв'ю "Новое время".

"Знаєте, фатальна помилка, яку ми зробили на самому початку: потрібно було приймати імперативний мандат. Зараз уже імперативний мандат неможливо прийняти, потрібно бути реалістом. З імперативним мандатом управляти фракцією було б на порядок легше", - заявив Арахамія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бужанський хоче змінити закон про мову освіти в Україні

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 424 народні депутати. 248 - представники фракції "Слуга народу", 44 - ОПЗЖ, 27 - "Європейської солідарності", 24 - "Батьківщини", 20 - "Голосу", 22 - групи "За майбутнє", 17 - "Довіри". Свою роботу почали торік 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Як тільки виключимо, слідом побіжать 10-20" - Арахамія про те, чому з фракції не виганяють Дубінського з Бужанським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути