Ексклюзиви
четвер, 15 червня 2017 13:07

Як прем'єр-міністр і мер Львова сперечаються у Facebook

Між прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і львівським міським головою Львова Андрієм Садовим триває суперечка у соціальній мережі Facebook з приводу критичної ситуації, яка склалася у Львові зі сміттям.

12-го червня цього року міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій офіційно звернулась до центральної влади з проханням визнати територію Львова зоною надзвичайної екологічної ситуації через критичну ситуацію із вивозом непотребу.

У ніч на 14 червня на будівлі Львівської міськради з'явився банер із закликом до президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра Володимира Гройсмана припинити сміттєву блокаду міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ще я маю зробити, щоб ти навів порядок?" - Гройсман обурився на Садового

"Банер розмістили у вівторок пізно ввечері за розпорядженням мера Андрія Садового. Розробкою займалися дизайнери міської ради. Його виготовлення коштувало 2 тисячі гривень. Усі рахунки оплатив особисто Андрій Іванович", - розповіла керівник прес-служби Львівської міської ради Христина Процик.

14 червня на засіданні Кабміну Гройсман розкритикував Садового за неспроможність самотужки вирішити проблему накопичення сміття в місті. А на своїй сторінці у Facebook о 16:53 написав:

 
О 20:00 міський голова Львова відреагував на заяву Гройсмана на своїй сторінці у Facebook:
 

Сьогодні о 09:08 Гройсман у соцмережі написав:

 
Станом на сьогодні у Львові не вивезли сміття з 383 сміттєвих майданчиків.
Зараз ви читаєте новину «Як прем'єр-міністр і мер Львова сперечаються у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути