понеділок, 27 травня 2019 13:08

Як потрапити до партії "Слуга народу"

Як потрапити до партії "Слуга народу"
Партія Зеленського збирає прибічників. Фото: storage1a.censor.net

Претендентів до новоствореної партії "Слуга народу" відбиратимуть за заявками на офіційному сайті.

Вони мають пройти перевірки на відповідність вимогам партії та інтерв'ю з її керівництвом і кадровиками, повідомив керівник виборчого штабу партії Олександр Корнієнко.

"Мене питають, а де ви візьмете людей... Знаходимо багатьох із волонтерських кампаній, у нас є понад 600 тисяч людей, які зареєструвалися під час президентської кампанії. Ми їх підключаємо. Запускаємо проект "Ліфт" - хочемо зробити ремонт соціальних ліфтів, щоб вони запрацювали", - сказав Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" продався Росії

Він додав, що через обмеженість у часі відбору кандидатів, "Слуга народу" введе їхню тристоронню перевірку: документальна перевірка, перевірка доброчесності, фахова кадрова оцінка та "постпраймеріз", тобто відкрита можливість коментувати кожного кандидата.

Відбір відбуватиметься у 4 етапи:

Пошук кандидатів буде відбуватись за допомогою сайту, на якому можна буде лишити заявку на участь у відборі. Комплексна безпекова перевірка кандидатів щодо відповідності вимогам політсили. Інтерв'ю з HR-агенцією та керівництвом партії. Отримання зворотного зв'язку щодо кандидатів.

Кандидати мають подати анкету та концепти законопроектів, які вони хочуть реалізувати у Верховній Раді. З'їзд, на якому політсила представить своїх кандидатів у мажоритарних округах, список партії з 225 осіб та програму партії, має відбутися 8 червня.

Партія "Слуга народу" президента Володимира Зеленського є лідером електоральних симпатій серед політичних сил, за нею йдуть "Опозиційна платформа - За життя" і "БПП "Солідарність".

Про це свідчать результати опитування групи "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «Як потрапити до партії "Слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути