Ексклюзиви
вівторок, 04 січня 2022 19:00

Ахметов звинуватив Зеленського у "порушенні прав людини"

Ахметов звинуватив Зеленського у "порушенні прав людини"
Ахметов - найбагатший в Україні. Його статки оцінюють в $7,6 млрд. Фото: Getty Images

Олігарх Рінат Ахметов назвав закон щодо деолігархізації авторства президента Володимира Зеленського таким, що порушує права людини.

Про це заявив виданню Forbes

Ахметов сказав, що він "за цивілізовані європейські правила, за те, щоб бізнес мав рівні можливості", "щоб бізнес був прозорим та відповідальним, мав людське обличчя".

"Якби закон працював на користь усього перерахованого, я був би за нього обома руками. Але нічого цього в ньому немає. У ньому не йдеться про вирівнювання правил, чесну конкуренцію. Там є лише порушення прав людини. Тому що хтось у якійсь кімнаті за незрозумілими критеріями визначатиме, хто олігарх, а хто – ні. Нічого хорошого Україні та українцям це не принесе", - заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський із Коломойським приїхали в "Буковель" - ЗМІ

Водночас олігарх сказав, що з його боку "не могло бути погіршення стосунків" із президентом і заявив про "рівні правила гри для всіх".

Торік у листопаді на пресконференції Зеленський заявив, що має інформацію про підготовку на 1-2 грудня спроби державного перевороту. Також сказав, що у війну проти України втягнули Ахметова. Після сказаного СБУ відкрила кримінальне провадження.

Рінат Ахметов - найбагатший олігарх в Україні. Його статки за рік зросли майже утричі - з $2,8 млрд до $7,6 млрд, повідомляли ЗМІ.

Перших олігархів внесуть у реєстр вже весною, повідомив секретар РНБО.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов звинуватив Зеленського у "порушенні прав людини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути