субота, 17 травня 2014 10:30

Ахметов повинен озброїти своїх працівників - експерт

Ахметов повинен озброїти своїх працівників - експерт
фото: www.day.kiev.ua

Донбас — це український Сталінград: або зупиняємо агресію Путіна на цьому кордоні, або він піде на Харківську, Запорізьку, Дніпропетровську, Одеську та інші області. І навіть на Київ. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів політтехнолог Тарас Березовець.

"Проблема з Донбасом тягнутиметься роками. Найгірший сценарій — регіон перетвориться на українське Сомалі в центрі Європи. Росія не забере Донбас собі. Це буде Придністров'я — чорна дірка з контрабандою, наркотиками. Кремль збирається поставити це на потік — підгодовувати наркотиками і Україну, і Європу. Тут вирощуватимуть коноплі, мак, як в Афганістані. Процвітатиме рекет: спочатку скубтимуть малий та середній бізнес, а потім доберуться до людей рівня Ахметова. Банди з Донбасу грабуватимуть сусідні області, братимуть заручників. Як жила Чечня", - наголосив експерт.

За його словами, мільярдер Рінат Ахметов повинен підтримати українську армію і стабілізувати ситуацію на Донбасі.

"Якщо Рінат Леонідович хоче вижити, має піти шляхом Коломойського (олігарх і губернатор Дніпропетровщини.— ред). Почати озброювати працівників своїх підприємств. Це сотні тисяч людей. Він може забезпечити підтримку населення. Згуртувати навколо себе, дати зброю, технології, засоби зв'язку. Багато патріотів на Донбасі готові вийти, але в них немає зброї. Ахметову час перейти до дій. Повинен підтримати українську армію. Йому не треба розказувати, як боротися зі злочинцями. Він вижив у шалені 1990-ті. Ахметов знає, як розмовляти з бандитами. Сьогодні Коломойський вибудував унікальну систему. Його охоронні структури — це кілька тисяч людей "Привату" з найсучаснішим устаткуванням. Він має власну розвідку і контррозвідку. Вони відловлюють терористів, щойно ті заїжджають у Дніпропетровську область. Єдиний керівник, який звертався по консультації та переймав досвід Коломойського — це був мер Харкова Геннадій Кернес. Його підстрелили", - наголосив Березовець.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов повинен озброїти своїх працівників - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути