Ексклюзиви
середа, 11 жовтня 2017 13:23

"Агресор нахабніє" - Порошенко зробив жорстку заяву про Росію

"Агресор нахабніє" - Порошенко зробив жорстку заяву про Росію
Президент Петро Порошенко у Страсбурзі: Росія продовжує нахабніти та ігнорує Мінські домовленності. Фото: трансляція "112.Україна"

Росія не змінила своєю поведінки за три роки війни проти України. Більше того, вона далі нахабно порушує взяті на себе зобов'язання.

Про це заявив президент Петро Порошенко на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи у Страсбурзі.

"На жаль, більше як через три роки, поведінка Росії не змінилась. Сьогодні ми змушені шукати відповідь на російську агресію. Агресію, яка перетворилась на брутальний наступ проти прав людини у самому центрі Європи. Росія продовжує нахабно порушувати взяті на себе зобов'язання.

Так само, Москва продовжує закривати очі на наші настійливі заклики і заклики міжнародної спільноти повернутися у правове поле.

Росія вдає, що йдеться не про неї. Москва продовжує ігнорувати свої зобов'язання у рамках Мінських домовленностей. Її війська досі перебувають на території України - як у Криму так і на Донбасі. Зброя постачається створеним Росією незаконним формуванням", - заявив Порошенко.

На окупованих територіях продовжують порушуватися права людини, заявив президент.

"Не просувається питання про звільнення заручників та політв'язнів - Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Романа Сущенка та багатьох інших. Особистих історій українських заручників понад сотня", - продовжив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборона виїзду в Росію: кого з українців чекають обмеження

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Агресор нахабніє" - Порошенко зробив жорстку заяву про Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути