понеділок, 22 жовтня 2018 09:59

Адвокати Януковича зірвали судове засідання

Адвокати Януковича зірвали судове засідання
Прокурори закликали кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатів розглянути дії захисників Януковича через зрив засідань. Фото: censor.net

Адвокати Олександр Байдик та Олександр Горошинський вдруге поспіль не з'явилися на засідання суду у справі про державну зраду президента-втікача Віктора Януковича.

Про це повідомив прокурор у справі Максим Крим.

"Чергове судове засідання зірване через адвокатів обвинуваченого Януковича. Це неприпустимі дії захисту. Це явне зловживання правом на захист. Водночас сьогодні прибули ще 2 захисники Януковича - Сердюк і Федоренко, які перед судом відмовилися виступати в судових дебатах... Оці всі шоу, які вони намагаються тут влаштувати, не мають жодного юридичного значення. Усі ці дії пов'язані лише з одним: захист не має жодних спростувань обвинувачення, яке інкриміноване Януковичу", - сказав Крим.

Суд переніс засідання на 23 жовтня.

"Завтра мають виступити адвокати Байдик і Горошинський і з останнім словом має брати участь обвинувачений Янукович. Чи забажають вони це зробити, - невідомо", - зазначив прокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Януковичем перетворився на процес над нинішньою владою - політолог

Адвокати Олександр Байдик та Олександр Горошинський 19 жовтня також не прийшли на засідання Оболонського райсуду. Вони поїхали до Москви нібито на виклик свого підзахисного Віктора Януковича для "погодження правової позиції щодо справи".

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Януковича зірвали судове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути