середа, 03 серпня 2011 15:07

Адвокат Волги потягне до суду Генпрокуратуру

Адвокат Волги потягне до суду Генпрокуратуру

Адвокат Олег Король буде подавати слідчому клопотаня про поновлення його в якості захисника Василя Волги у кримінальній справі проти екс-голови Держфінпослуг.

Захисник нагадав, що законодавством не передбачено обмежень на повторний допуск до кримінальної справи.

Він також буде просити генерального прокурора Віктора Пшонку проконтролювати розгляд цього клопотання.

Говорячи про причини свого відсторонення його від справи адвокат зазначив, що суддя Печерського суду Гаркава, яка розглядала його справу перекрутила інформацію.

"Суддя, коли зачитувала рішення визнала, що я брав участь у слідчих діях, зокрема 25 липня, 20 липня, а 21 і 22 липня я не брав участь у слідчих діях через різке погіршення самопочуття, про що в мене є довідка. Однак наприкінці свого рішення вона зазначає, що адвокат був належним чином повідомлений про слідчі дії, однак не з'являвся на них в період з 20 по 28 липня", - пояснив Олег Король, додавши, що буде подавати скаргу до Вищої ради юстиції на дії суддя Гаркавої.

При цьому адвокат зауважив, що не буде оскаржувати в Апеляційному суді рішення судді, оскільки відповідної норми немає в українському законодавстві.

Нагадаємо, що Печерський райсуд усунув адвоката Олега Короля від розгляду кримінальної справи проти Василя Волги. Як зазначається у рішенні суду, Олег Король систематично ігнорував слідчі дії у кримінальній справі.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Волги потягне до суду Генпрокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути