Ексклюзиви
субота, 01 серпня 2009 14:12

Адвокат вдови Ґонґадзе: Арешт Пукача мало в чому допоможе

Адвокат вдови Ґонґадзе: Арешт Пукача мало в чому допоможе
Арешт Олексія Пукача мало допоможе у викритті замовників вбивства Георгія Ґонґадзе, оскільки слідство не займалося розробкою відповідних напрямків цієї кримінальної справи, заявила в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" адвокат Мирослави Ґонґадзе Валентина Теличенко.

"З"явився Пукач, але це у будь-якому випадку не дає перспективу викриття замовників. З простої причини: щоб ефективно допитати, слід знати, які питання ставити", - пояснила адвокат.

На питання про те, чи могло допомогти встановленню замовників вбивства розслідування інших напрямів даної справи, зокрема, плівок Миколи Мельниченка і діяльності осіб з адміністрації екс-президента України Леоніда Кучми, адвокат відповіла ствердно.

"Наскільки я знаю, всі ці напрямки не розроблялися. - Оскільки вищезазначені напрямки не розроблені, арешт Пукача не може бути використаний з максимальною ефективністю", - відзначила Теличенко.

При цьому адвокат Ґонґадзе переконана в провині Пукача і в можливості отримати від нього корисні свідчення про вбивство журналіста.

"У мене немає сумнівів, що Пукач власноручно задушив Ґонґадзе. У мене також немає сумнівів, що він законодавець і розумна людина, налаштована надавати свідчення. Але від професійності слідчої групи залежить шанс викрити замовників. Пукач готовий надавати свідчення, які продемонстрували б, що він співпрацює зі слідством", - відзначила Теличенко.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Адвокат вдови Ґонґадзе: Арешт Пукача мало в чому допоможе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути