Ексклюзиви
середа, 08 січня 2014 12:29

Адміністрація просить "вертепників" під лікарнею Тимошенко не заважати хворим

Адміністрація просить "вертепників" під лікарнею Тимошенко не заважати хворим
Фото: tyzhden.ua

Тітка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Антоніна Уляхіна і її земляки, активісти Дніпропетровської організації "ВО "Батьківщина", у середу влаштували Різдвяний вертеп під будівлею ЦКБ № 5 у Харкові, де екс-прем'єр проходить курс лікування.

Майданчик перед будівлею лікарні прикрашена великим плакатом "Дніпропетровщина вітає Юлію Тимошенко з Різдвяними святами", жовто -блакитним прапором з написом "Юля, вітаємо з Різдвом Христовим!" і ялиновими гілками.

Початку вертепу передувала словесна перепалка однієї з відвідувачок лікарні з прихильниками екс-прем'єра. Жінка була обурена тим, що уявлення з використанням звукопідсилюючої апаратури проходять біля лікарні, де лежать важкі хворі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перестановки у Кабміні можуть "згорнути" Майдан — Цибулько

Незабаром після початку вистави до учасників вертепу підійшла представник адміністрації лікарні і попросила "поважати права важко хворих, які перебувають у лікарні" і яким заважає гучна музика.

Після невеликої дискусії прихильники екс-прем'єра пішли назустріч і зменшили гучність.

Нагадаємо, що це вже третє публічне привітання Тимошенко з Різдвом. У понеділок під лікарнею збиралися прихильники і активісти з Харківської організації "ВО "Батьківщина", а у вівторок приїжджали кияни.

Зараз ви читаєте новину «Адміністрація просить "вертепників" під лікарнею Тимошенко не заважати хворим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути