Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2011 16:06

Яцубі пророкують посаду кримського прем'єра - джерело

Яцубі пророкують посаду кримського прем'єра - джерело

Новим прем'єр-міністром Криму найближчим часом може стати глава Севастопольської міськадміністрації Володимир Яцуба, повідомляють "Крым.Комментарии" з посиланням на джерело в Адміністрації президента.

За даними видання, Яцуба, який перебуває на цей момент у відпустці, у ці дні проводить консультації в АП та Кабінеті міністрів.

"Кажуть, що він, швидше за все, буде призначений на пост прем'єр-міністра Криму. Це дуже реально і станеться не сьогодні - завтра. На стороні Яцуби татари, кримська еліта, він своя людина в Києві і вважається політичним важкоатлетом", - зазначає джерело на Банковій.

Нагадаємо, Володимир Яцуба з березня по грудень 2010 року обіймав посаду міністра регіонального будівництва в Кабміні Миколи Азарова. 12 січня 2011 року указом президента призначений постійним представником президента в АР Крим, пізніше, в червні 2011-го, переведений на посаду глави міськадміністрації Севастополя.

Посада глави уряду АРК звільнилася після смерті 17 серпня 2011 року попереднього прем'єра автономії - Василя Джарти.

Зараз ви читаєте новину «Яцубі пророкують посаду кримського прем'єра - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути