середа, 05 травня 2010 11:36

Яценюк збирає підписи за розпуск Ради у неіснуючих палатках

Яценюк збирає підписи за розпуск Ради у неіснуючих палатках

У Львові немає жодної палатки від Львівської обласної організації партії "Фронт змін", у якій би збирали підписи за достроковий розпуск Верховної Ради.

Кореспонденту Gazeta.ua вдалось поспілкуватись з координатором львівського осередку партії Степаном Кубівим, який стверджував, що на травневі свята у місті з"явилися 3 зелені намети від "Фронту змін". Він розповів, що сюди жителі Львова та області можуть прийти і підписатися за розпуск Верховної Ради.

За підпис вручають листівку з написом "Підтримай політиків, які мають чіткий план розбудови держави".

За словами Кубіва, за три дні зібрали кілька тисяч підписів.

"Підписи збираємо до 10 травня. Далі долучаємо громадські організації і діємо згідно з Конституцією до повного імпічменту парламенту. Ми протестуємо проти того, що всі проекти Верховної Ради заслуховуються кулуарно і приймаються блискавично швидко без громадського обговорення. Проти того, що з України сміються через бійки у Верховній Раді. Закони приймаються на чиєсь замовлення", - зазначив він.

Кубів переконує, що у Львові виставлено 6 наметів, а також три в області – у Жовкві, Яворові та Дрогобичі. В обласному осередку "Фронту змін" сказали, що підписатися можна з 10 години до 17-ї біля пам'ятників Грушевському, Королю Данилу і Шевченку.

"Нам важливо, щоб громадськість про нас почула, люди долучаться і ми доб"ємося розпуску Верховної Ради. Особливо про нашу акцію дізнаються з інформації в Інтернеті", - додав координатор обласного "Фронту змін".

У той же час, журналістам не вдається знайти палатки від політичної сили Арсенія Яценюка. Сьогодні у зазначених місцях наметів немає.

Свідки стверджують, що у понеділок, 3 травня, палатки ще були. У вівторок після обіду в центрі міста не було жодного намету.

Як повідомлялося, львівська обласна організація партії "Фронт змін" розпочала збір підписів мешканців області за достроковий розпуск Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк збирає підписи за розпуск Ради у неіснуючих палатках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути