Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2010 12:14

Яценюк вигнав свого депутата

Яценюк вигнав свого депутата

Рада партії "Фронт змін" вирішила виключити зі своїх лав депутата від НУНС Сергія Василенка. Про це заявив глава ради партії Андрій Іванчук, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

"На пленарному засіданні парламенту депутат Василенко всупереч рішенню ради партії проголосував за постанову Верховної Ради, якою призначено новий склад Кабміну", - відзначив він.

При цьому Іванчук нагадав, що два дні тому, 9 березня, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявив, що не підтримує і не визнає новостворену коаліцію в парламенті і формуватиме опозицію.

"Лідер нашої партії публічно заявив, що створення такого роду коаліції у Верховній Раді суперечить Конституції, а також статутним нормам і програмним цілям та завданням нашої політичної сили", - сказав Іванчук.

Він також відзначив, що рада партії вирішила перейти в опозицію і не підтримувати створення нової парламентської коаліції і формування нею уряду.

"Отже, дії вже колишнього члена партії Василенка суперечать рішенню Ради партії, грубо порушують норми статуту партії і завдають шкоди її авторитету в суспільстві", - заявив Іванчук, додавши, що виключення Власенка члени Ради партії підтримали одностайно.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вигнав свого депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути