вівторок, 04 грудня 2012 01:41

Яценюк побачив, як Янукович уже сам виконує програму опозиції

Яценюк побачив, як Янукович уже сам виконує програму опозиції

Президент Віктор Янукович відправив уряд у відставку, аби "спихнути" на них провину за все, що вони наробили за останні 2,5 роки.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав Арсеній Яценюк, коментуючи відставку уряду.

"Янукович почав частково виконувати програму опозиції і  відправив уряд Азарова у відставку. Щоправда, забув підписати ще другий документ, який також є в програмі опозиції – про власну відставку. Щоби в  Україні були дострокові і президентські і, відповідно, парламентські вибори. Це було б мужньо з боку президента", - наголосив опозиціонер.

Яценюк переконаний: "Президент Янукович відправив цей уряд у відставку з однією метою – на когось треба спихнути провину за те, що відбувалося протягом останніх 2,5 років".

"А тут же треба поговорити про те, що цей знаменитий уряд за ці роки зробив. І у першу чергу, треба сказати, що після того, як президент Янукович у 2010 році змінив Конституцію, такої посади як прем'єр-міністрів не існує. Ну є якийсь дядько, який сидить в Кабінеті міністрів, охороняється державною службою охорони. Тільки він нічого в країні не вирішує. Бо все в країні залежить тільки від однієї особи – Януковича Віктора Федоровича", - підкреслив один із лідерів Об'єднаної опозиції.

Він додав: "І те що він (Янукович)  прийняв рішення змінити цей уряд – це не що інше, як певний маневр – "що це не я робив те, що було за ці роки,а  ті хлопці".

Нагадаємо, що 3 грудня президент Віктор Янукович підписав указ про відставку Кабінету міністрів. Спікер Володимир Литвин у свою чергу запевнив, що новий Кабмін може бути сформовано вже 13-14 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк побачив, як Янукович уже сам виконує програму опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути