неділя, 20 вересня 2009 11:27

Яценюк розповів, чому саме він має стати президентом

Яценюк розповів, чому саме він має стати президентом

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявляє, що в нього немає "зіркової хвороби". Про це він сказав під час спілкування з жителями міста Сколе Львівської області.

Як повідомили у прес-службі "Фронту змін", Яценюк зауважив, що міг би захворіти "на зірковість" разів з десять.

"Знаєте, чому? Тричі міністр, керуючий Нацбанком, голова Верховної Ради. Та я би мав вже не те, що захворіти, вже мав би вмерти від зіркової хвороби. А я – живий-здоровий і цим не хворію", - сказав політик.

Яценюк наголосив, що став першим головою Верховної Ради, який за власним бажанням пішов з цієї посади.

"І після мене навряд чи будуть. Бо якщо би я це не зробив, я від них нічим би не відрізнявся. Я би був такий самий, як вони. Взявся би зубами за крісло і тримався, аби, не дай Боже, не знесло з крісла", - додав політик.

Лідер "Фронту змін" вважає свій молодий вік перевагою для президента: "Саме тому, що мені 35 років, найбільше шансів щось зробити у мене. Знаєте, чому? Бо я не можу помилитися. У мене ще ціле життя попереду. Як я вас обдурю, то я тут другий раз стояти не буду".

"Можу пообіцяти тільки одне, що як віл пахати буду. Бо на плечах нового президента - доля 46 мільйонів і історична місія – бо ми знову втратимо країну, і буде як завжди у нас", - запевнив політик.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів, чому саме він має стати президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути