четвер, 17 листопада 2011 20:49

Яценюк про "Закон про вибори": Це - перемога опозиції

Яценюк про "Закон про вибори": Це - перемога опозиції

За прийнятим законом опозиція виграє парламентські вибори-2012.

Про це заявив лідера партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк, повідомляє його прес-служба.

У партії зазначають, що прийнятий закон "враховує вимоги опозиції і не дозволить сфальсифікувати голосування в 2012 році".

"Цей законопроект був вироблений в результаті роботи тимчасової слідчої комісії, яку очолив член партії "Фронт змін" Руслан Князевич. Вона була створена за наполяганням опозиції і зробила неможливим форсування прийняття законопроекту депутатів Партії регіонів, покликаного фальсифікувати вибори", - йдеться в повідомленні.

Яценюк підкреслив: "Це - перемога опозиції. Були чітко сформульовані вимоги опозиції, і нам вдалося домогтися виконання цих вимог".

"Більшість хотіла прийняти закон, яким вкрала б голоси виборців, як це було під час місцевих виборів. Ми не допустили прийняття цього закону і фальсифікації. За цим законом опозиція виграє парламентські вибори 2012 року", - заявив він.

Нагадаємо, Верховна прийняла новий "Закон про вибори". У ньому підвищують прохідний бар'єр до 5 %, вводиться пропорційно-можоритарна система та забороняється участь блоків у виборах.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк про "Закон про вибори": Це - перемога опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути