неділя, 30 серпня 2015 18:59

Яценюк про російський кредит: Хочете грошей – заберіть їх у Януковича

Яценюк про російський кредит: Хочете грошей – заберіть їх у Януковича
Фото: patrioty.org.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк знову пропонує Росії прийняти умови по реструктуризації українського держборгу, аналогічні тим, що були досягнуті з комітетом кредиторів, оскільки кращих вона від української влади не отримає.

"Нагадаю: Віктор Янукович в обмін на непідписання угоди з ЄС отримав політичний хабар від Росії у розмірі 3 млрд доларів. Саме тих 3 млрд, яких Росія зараз вимагає погасити", - заявив він в ефірі телепередачі "10 хвилин з прем'єр-міністром" в неділю ввечері.

Прем'єр повторив свою пропозицію РФ: "або прийміть ті умови, які ми запропонували іноземним кредиторам, або інших умов ви ніколи не отримаєте".

У випадку, якщо російську сторону не влаштовує дана пропозиція, зазначив прем'єр-міністр України, то вона може стягнути запитувану нею суму у того, кому вона їх видала.

"Якщо ж ви хочете отримати всю суму коштів, то вам є до кого звернутися - Янукович і вся банда отримала притулок в РФ. Вони брали - заберіть у них", - сказав Яценюк.

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні в четвер одноголосно підтримав умови реструктуризації зовнішнього комерційного боргу країни, які Міністерство фінансів досягло з комітетом кредиторів.

Нагадаємо, згідно домовленостями, які Україна досягла з комітетом кредиторів, передбачається негайно списати 20% суми основного боргу

Зараз ви читаєте новину «Яценюк про російський кредит: Хочете грошей – заберіть їх у Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути