неділя, 28 жовтня 2012 21:56

Яценюк порадів екзит-полам і "простягнув руку" Кличку

Один з лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк вважає, що результати екзит-полу показали, що народ підтримує опозицію, а не владу.

Про це він сказав під час прес-конференції у штабі Об'єднаної опозиції.

"День виборів завершився. Проте не завершився виборчий процес. Це станеться, коли Центральною виборчою комісією будуть підведені підсумки результатів голосування. Ми очікуємо на ніч виборів. Сподіваємося, що вона буде відповідати сподіванням людей", - зазначив Яценюк.

За його словами, важливо, аби при підрахунку голосів не було зловживань та фальсифікацій. Політик наголосив, що формування наступного парламенту залежатиме від того, як будуть підраховані голоси виборців.

Яценюк також привітав лідера УДАРу Віталія Кличка із проходженням до Верховної Ради. Він сподівається, що УДАР також приєднається до демократичної коаліції у наступному парламенті, адже Об'єднана опозиція знову готова "простягнути руку" цій політичній силі.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк порадів екзит-полам і "простягнув руку" Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути