субота, 12 травня 2012 11:11

Яценюк пообіцяв, що опозиція зробить Україну процвітаючою

Яценюк пообіцяв, що опозиція зробить Україну процвітаючою
Арсеній Яценюк сидить під час Форуму об'єднаної опозиції в Києві. Фото: gazeta.ua

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк шкодує, що на форумі об'єднаної опозиції присутні не всі лідери. Про це він сказав, виступаючи на Михайлівській площі.

"Мені прикро, що не всі сьогодні з нами. Але Юлія Тимошенко нас чує і вона буде з нами. Я вас запевняю у цьому. Перед нами стоять дуже складні історичні завдання. Але на цьому майдані у нас є історичний шанс і перед нами історична відповідальність за долю нашої країни, за майбутнє кожного українця, за те, якою буде наша країна", - зазначив Яценюк.

Він наголосив, що Україна — це країна бідних людей і багатих чиновників.

"У нас країна розкішних апартаментів уряду, президента і всіх, хто знаходиться біля нього. Сьогоднішній борг країни становить 136 мільярдів доларів. Кожен, хто нас чує, вже винен вже більше 20 тисяч гривень. Це не наші борги, але вони поставили віддавати ці борги нашим дітям. У нас країна повної тотальної корупції та бізнесу. Але розкоші для президента та його оточення", - наголосив депутат.

"Нунсівець" пообіцяв, що об'єднана опозиція зробить Україну процвітаючою. Він розказав, що сьогодні опозиція виносить на розгляд українцям свою програму дій, з якою йде на прламентські вибори.

"Ця програма не просто документ. Це те, як ми бачимо нашу країну, що ми хочему зробити, для чого і для кого ми це хочемо зробити. Ця програма передбачає всеосяжні зміни вцілому в Україні та в житті кожного українця", - додав лідер "Фронту змін".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пообіцяв, що опозиція зробить Україну процвітаючою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути