Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 10:10

Яценюк побачив, як "Майдан's" посунув опозицію

Яценюк побачив, як "Майдан's" посунув опозицію

Шоу "Майдан's" відбувається на Майдані Незалежності для того, щоб опозиція не скликала мітинг на центральній площі України.

Про це в ефірі радіо "Ехо Москви" заявив лідер партії "Фронт змін", народний депутат України Арсеній Яценюк.

Зокрема, кажучи про концертні турне зарубіжних виконавців по Україні, Яценюк зазначив, що артисти в першу чергу переслідують бізнес-інтерес.

"А політичний ефект сам собою розуміється. Люди хочуть хліба і видовищ, за версією чинної влади. З хлібом є проблема, тому треба давати видовища", - додав політик.

За його словами, йдеться про видовища, починаючи від Генеральної прокуратури і закінчуючи шоу "Майдан's".

"Це взагалі дуже цікава історія. У нас є таке шоу - "Майдан's". Це танці молодих українців. Його проводять на Майдані Незалежності для того, щоб, не дай бог, опозиція не скликала мітинг на центральній площі України. Це шоу розпочалося три місяці тому. Якщо вони думають, що тут сидять ідіоти, то вони глибоко помиляються. Я чудово розумію, чому вони зайняли Майдан", - підкреслив Яценюк.

У той же час, він зізнався, що не дивиться це шоу.

"Я його не дивлюся... Але я його бачу кожний день, коли Майдан зайнятий конструкціями для проведення цього шоу. Тому що всі очікували політичні акції протесту, в першу чергу влада очікувала. Найбанальніший шлях - це відкрити якесь шоу. І зрозуміло, що політики ніколи не підуть проти молоді. Хоча є й інша сторона цієї медалі. Був би високий соціальний градус, була б висока температура - щоб ви не сумнівалися, - потіснили б експозицію", - вважає нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк побачив, як "Майдан's" посунув опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути