пʼятниця, 09 жовтня 2009 12:56

Яценюк підтримав призначення Порошенка

Яценюк підтримав призначення Порошенка

Лідер громадської ініціативи "Фронт змін", екс-міністр закордонних справ Арсеній Яценюк позитивно оцінює призначення Петра Порошенко на посаду голови МЗС України.

"Це неймовірно важливо, коли нарешті в Міністерстві закордонних справ з"явився господар", - сказав він в інтерв"ю журналістам в п"ятницю після призначення Порошенка міністром закордонних справ.

При цьому Яценюк відзначив, що у Порошенка складне завдання, і висловив надію, що він впорається з ним.

"Він другий непрофесійний дипломат в Україні. Але є свідоцтва того, що професійні менеджери найчастіше набагато краще, ніж просто професійні фахівці в міністерських кріслах - це вже доведено, і я думаю, що він повинен впоратися", - відзначив Яценюк.

Кажучи про те, як складуться стосунки нового міністра закордонних справ з прем"єр-міністром України, він сказав: "В українській політиці все настільки переплетено, що вони сьогодні лаються, завтра цілуються, післязавтра одружуються і розлучаються, і все це відбувається впродовж одного пленарного тижня. Тому побачимо, як вони зможуть ужитися".

Відповідаючи на питання, чи сприятиме призначення Порошенка поліпшенню двосторонніх україно-російських відносин, він відзначив, що новий рівень розвитку цих відносин почнеться після виборчої кампанії в Україні, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк підтримав призначення Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути